- Mleko pełne w proszku - jest to produkt zawierający 26% tłuszczu palmowo - kokosowego wytworzony w kierunku produkcji lodów. Stanowi on tańsze od mleka pełnego rozwiązanie przy produkcji lodów. Produkt ten nadaje się również do produkcji kremów.
- Mleko odtłuszczone w proszku - jest to produkt zawierający tylko i wyłącznie składniki mleczne. Produkt ten został wytworzony nie tylko z myślą o wyrobach czekoladowych, czekoladopodobnych ale także z myślą o producentach lodów opierających swoją recepturę właśnie na mleku odtłuszczonym.
- Serwatka w proszku - powstaje jako produkt uboczny przy produkcji serów, dzięki wykorzystaniu procesu filtracji membranowej w wyniku którego następuje demineralizacja oraz zagęszczenie i suszenia rozpyłowego uzyskujemy produkt o wyjątkowo niskiej zawartości minerałów co znacząco wpływa na smak gotowych wyrobów spożywczych.
POLECAMY RÓWNIEŻ
*MASŁO W OPAKOWANIACH DETALICZNYCH ORAZ W BLOKACH
*MASŁO KLAROWANE
*SERY TYPU:MOZZARELLA,EMENTALER,EDAM,GOUDA
*PRODUKTY SEROPODOBNE TYPU:GOUDA PLUS,MOZZARELLA PLUS
Uzytkowanie Witryny oznacza zgode na wykorzystywanie plikow cookie. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our polityka prywatnosci.