- Mleko pełne w proszku - jest to produkt zawierający 26% tłuszczu palmowo - kokosowego wytworzony w kierunku produkcji lodów. Stanowi on tańsze od mleka pełnego rozwiązanie przy produkcji lodów. Produkt ten nadaje się również do produkcji kremów.

- Mleko odtłuszczone w proszku - jest to produkt zawierający tylko i wyłącznie składniki mleczne. Produkt ten został wytworzony nie tylko z myślą o wyrobach czekoladowych, czekoladopodobnych ale także z myślą o producentach lodów opierających swoją recepturę właśnie na mleku odtłuszczonym.

- Serwatka w proszku - powstaje jako produkt uboczny przy produkcji serów, dzięki wykorzystaniu procesu filtracji membranowej  w wyniku którego następuje demineralizacja oraz zagęszczenie i suszenia rozpyłowego uzyskujemy produkt o wyjątkowo niskiej zawartości minerałów co znacząco wpływa na smak gotowych wyrobów spożywczych.

POLECAMY RÓWNIEŻ

*MASŁO W OPAKOWANIACH DETALICZNYCH ORAZ W BLOKACH                                            

*MASŁO KLAROWANE

*SERY TYPU:MOZZARELLA,EMENTALER,EDAM,GOUDA                                                   

*PRODUKTY SEROPODOBNE TYPU:GOUDA PLUS,MOZZARELLA PLUS

*SERY ANALOGOWE

                   

 Jesteś zainteresowany naszą ofertą napisz!!! e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

 

 

 

 

 


 

 

Uzytkowanie Witryny oznacza zgode na wykorzystywanie plikow cookie. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our polityka prywatnosci.

akceptuje ciasteczka z tej strony .

EU Cookie Directive Module Information